tiistai 1. syyskuuta 2015

KURSSEILLE ILMOITTAUTUMISTEN AIKA ON JUURI NYT!


Koska suurin osa kielten kursseista on alkamassa 14.9. alkavalla viikolla, tarkoittaa se sitä, että ilm. ajat ovat niiden osalta menossa umpeen noin viikon sisällä. Toki myöhemminkin voi ilmoittautua, jos kurssi on alkanut. Mutta se ei ehkä koskaan alakaan, jos viimeisenä ilm. päivänä ei ole vielä koossa minimimäärää opiskelijoita. Siksi, jos olet aikeissa tulla johonkin kieliryhmään etkä ole vielä ilmoittautunut, tee se heti!  

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN ON RYHMÄN TOTEUTUMISEN KANNALTA ENSIARVOISEN TÄRKEÄÄ! Se helpottaa myös suuresti opiston ja opettajan työtä, kun jo etukäteen tiedetään, montako opiskelijaa kurssille on tulossa. Myös tiedottaminen helpottuu, koska joskus jo ennen ensimmäistä kokoontumista on tarpeen lähettää tietoa johonkin opiskeluun liittyvästä asiasta. Ja se, että kurssit toteutuvat on myös kaikkien etu: opiskelijat voivat opiskella, opettajat ohjata tätä opiskelua ja opistokin saa opiskelijoita...

Ilmoittautumisen voi tehdä netissä yötä päivää osoitteessa  https://www.opistopalvelut.fi/wahren   tai sitten voi soittaa opiston toimistoon p. 03-4141 5390  tai käydä paikan päällä Kehräämöllä, Wahreninkatu 11 B, 2. kerros ( klo 9-11, 13-15).

Viime keväänä oli tarkoitus esitellä blogissa meidän kielten opeja ym., mutta Kiinan matkan, ohjelman teon, ykijuttujen ym. takia, en sitä loppujen lopuksi ehtinytkään tehdä. Niinpä aion lähiaikoina esitellä Lenin ja muutkin kieli- ja kotitaloustiimiimme kuuluvat vielä sekä tässä blogissa että myös opiston varsinaisen blogin   wahrenopisto.blogspot.fi    Kielenkannoissa, jossa ei sitten viime huhtikuun olekaan tapahtunut yhtään mitään. Ja huom. näihin molempiin blogeihin saa toki kirjoittaa ja kommentoida muutkin: opiskelijat, opettajat, kuka tahansa... Kommentit voi kirjoittaa suoraan; kirjoitukset, linkkivinkit ym. voi laittaa Lenin kautta. Blogit on tarkoitettu interaktiivisiksi, yhteisiksi jutuiksi.

Mukavaa uutta lukuvuotta toivottaen, 
syyskuun ekan päivän terveisin Kirsi, "vapaavuorolainen"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti