perjantai 5. elokuuta 2016

RUOTSIA AVOIMESSA YLIOPISTOSSA

Ruotsin yliopistotasoista opetusta Forssassa syksyllä 2016? Totta. Opisto järjestää yhdessä Turun yliopiston ja Hämeen kesäyliopiston kanssa ruotsin kielen kirjallisen ja suullisen viestinnän kurssin (5op).

Kurssi sisältää 35 tuntia lähiopetusta, jota antaa FM Ulla Lehtinen ja 25 tuntia verkossa tapahtuvaa opetusta, josta vastaa FL Ilkka Norri. Aloitus- ja verkkolähipäivä on la 17.9. Lähiopetus maanantaisin yhteislyseon tiloissa ja perjantaisin Kehräämöllä.

Kurssi vastaa Turun yliopiston humanistisen, kasvatustieteellisen, matemaattis-luonnontieteellisen sekä yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan tutkintovaatimusten mukaista kieltenopetusta. Suorituksen voi hyväksyttää tutkintoon sisältyviin pakollisiin kieli- ja viestintäopintoihin. Edellytyksenä opiskelulle on lukio- tai vastaavat tiedot.

Lisätietoa löytyy mm. Wahren-opiston kotisivulta www.forssa.fi/wahrenopisto  kohdasta ”Kurssit” tai Hämeen kesäyliopiston kotisivulta www.hameenkesayliopisto.fi  Ilmoittautuminen suoraan kesäyliopistolle ja sen aika on juuri nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti