sunnuntai 1. helmikuuta 2015

MYÖHÄISILLAN MIETTEITÄ

Hieno juttu tämä uusi foorumi, kiitos Esalle sen luomisesta! Itse en varmaan kovin paljon ehdi tänne kirjoitella, koska päivitän ainakin vielä tämän kevään ajan kerran viikossa wahenra.blogspot.fi   englanti & ranska -blogiamme. Mutta kiva, jos muut innostuvat kielenkantojansa avaamaan täällä kieli- ja kansainvälisyyspuolella. Toisella tavalla kieleen liittyy myös kotitalous ja ruoka ja varmaan senkin alan kuulumisia tänne joskus laitan. Kevään ruokakurssit taitavat kuitenkin olla jo aika täynnä, joten kovin paljon niitä ei voi enää mainostaa. Mutta toisinpäin tietenkin: mitä uusia ruokailtoja haluttaisiin ensi lukuvuodeksi? Tulossa todennäköisesti tutustumista ainakin kreikkalaiseen ruokaan, mutta mitä muuta?


Toukokuiselle Kiinan matkalle on jo yli 30 lähtijää, joten matka toteutuu. Sitä ennen, jo huhtikuussa on tarjolla matka Saksaan. Jos kiinnostaa, voi ottaa yhteyttä saksan opettajaamme Elina Korpiheteeseen tai allekirjoittaneeseen.

Ja kevään YKI-tutkintoihin ilmoittautuminen alkaa n. 45 minuutin päästä. Tervetuloa mukaan kaikki halukkaat asuinpaikasta riippumatta!

UIT:n vapunpäivän esitykseen jäljellä vielä muutama lippu. Varaa omasi mahd. pian, niin mahdut mukaan!

Tässä näitä lähiajan juttuja: vaikkei vielä suurelle yleisölle menekään, ehkä tieto kulkee aina jonkun kautta sillekin, joka sitä aidosti tarvitsee...

"Tout bonheur commence par un petit-déjeuner tranquille." (Somerset Maugham, 1874-1965) eli rauhallista aamiaista päivän lehden kanssa ja sitä onnen tunnetta jo odottaen,

hyvää alkavaa viikkoa kaikille toivottaen
                                                                               Kirsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti